Přepnout menu
Můj košík
Přepnout menu
Hledat

Služby

 

V PIVU JSME JEDNIČKA


Naše distribuce Vám zajistí, že Vámi objednané zboží doručíme v co nejkratším možném termínu a zároveň, že Vaše objednávka bude vždy naplněna na 100 %.

 

NA SPOKOJENOSTI NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ NÁM ZÁLEŽÍ

Naše společnost věří, že klíč k Vaší spokojenosti je stoprocentní spolehlivost z naší strany. Proto se s námi nikdy nemusíte obávat, že bychom ohrozili plynulost provozu Vaší prodejny.

 

NAŠE NABÍDKA


Nabízíme široký sortiment těchto produktů: Pivo, Víno, Destiláty, Nealkoholické nápoje, Suroviny na výrobu piva, Tabákové výrobky a Lahůdky. Dále nabízíme propagační dárkové reklamní předměty.

 

Můžete se na nás vždy spolehnout.

 

NABÍDKA ALKOHOLU


VO Marek není distributorem lihu a proto prodáváme lihoviny pouze konečnému spotřebiteli.

 

SKLAD, ROZVOZ A DISTRIBUCE


Firma Sklad nápojů Petr Marek vznikla v roce 1994. Zabývá se rozvozem a distribucí alkoholických a nealkoholických výrobků a piva. Pronájmem speciálních plynů Biogon na stáčení piva.
Při rozvozu platba pouze HOTOVĚ ! ! ! ! ! !
Firma distribuuje velkou část českých výrobců v oboru nápojů z celé České republiky a prodává za jejich prodejní ceny. Naším cílem je do budoucna zastupovat všechny pivovary z celé České republiky.

Dodavatel Plzeňský prazdroj

KOMPLETNÍ PRODUKTOVÁ ŘADA

Značky Plzeňského Prazdroje jsou nedílnou součástí národního dědictví a české pivní kultury. Pivo i ostatní nápoje jsou vařeny podle původních receptur a je pečováno o jejich kvalitu. Milovníkům piva produkty Prazdroje přináší v Čechách i po celém světě radost a potěšení.

 


83.5%

RECYKLACE

Recyklujeme 83.5% odpadu.

 

42M

HEKTOLITRŮ PIVA

Prodáno na letních festivalech v roce 2018.

 

 


28%

PROCENT LIDÍ

Pije pivo alespoň jednou týdně.